Sistemul de albire a dintilor cu lampa cu plasma ZOOM®, oferit de CLINICA RODESSA ofera rezultate remarcabile in doar o ora de tratament in cabinetul stomatologic.

Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata mai ales de pacientii pentru care timpul este foarte pretios iar sistemele “take home bleaching” sunt obositoare. De asemenea, albirea dentara cu lampa este foarte utila si indicata in cazul unor evenimente care cer un zambet fara cusur intr-un interval de timp foarte scurt (casatorii, party-uri, conferinte, diverse evenimente mondene).

Cu ajutorul sistemului de albire ZOOM!®se obtin rezultate intr-un timp foarte scurt. Sistemul de albire in cabinetul dentar poate oferi rezultate de pana la cateva nuante, albind si luminand dintii in mod vizibil. Buzele si gingiile tale vor fi acoperite, protejate, lasand dintii liberi. Apoi gelul de albire este aplicat pe dinti, iar lumina speciala este asezata deasupra lor pentru a activa şi a spori intensitatea albirii.

Stai relaxat si in acest timp dintii tai devin mai albi cu fiecare minut.

Alege albirea dintilor in cabinet pentru o sedinta rapida, de scurta durata. O sedinta de albire dureaza aproximativ o ora. Te vei bucura de incredere in tine, incredere care vine cu un zambet luminos.

Argumente pro-albire

  1. Elimină petele de pe dantura
  2. Îţi asigură un zâmbet impecabil
  3. Ai siguranţa unui tratament reuşit
  4. Îţi asigură o dantură mai strălucitoare
  5. Imagine îmbunătăţită
  6. Se realizează conform standardelor internaţionale de igienă.
  7. Beneficiezi de un tratament personalizat
  8. Efect de intinerire cu 10 ani

http://www.youtube.com/watch?v=9t7bhtvJIzM