1. Lucrarile protetice provizorii sunt realizate pentru a proteja dintii stalpi ce vor fi inclusi in lucrarea protetica, sau pentru a arata pacientului rezultatul final al tratamentului.

Pret: 30 RON

2. Lucrarea metalo-ceramica este indicata atat din punct de vedere conservativ, pentru restaurarea morfologiei coronare a dintilor frontali sau laterali, afectati de diferite leziuni(carioase, traumatisme, abrazive)pentru corectarea anomaliilor coronare e forma, volum, culoare, cat si din punct de vedere protetic, ca element de agregare a puntilor dentare partiale sau de arcada, ca element proprotetic de ancorare a protezelor partiale scheletate, ca element de imobilizare a dintilor mobili irecuperabili, dar si in tratamentul de echilibrare ocluzala.

Pret: 300 – 420 RON

3. Lucrarile integral ceramice sunt restaurari coronare ce reusesc sa ofere un rezultat estetic si o fidelitate maxima . Acestea se realizeaza prin presare, ardere sau frezare computerizata si necesita un grad inalt de pregatire al medicului si al tehnicianului dentar.

Pret: 750 RON

4. Lucrarile pe suport de zirconium nu cauzeaza nici un fel de alergie in contact cu tesuturile moi ale cavitatii bucale, dar nici nu coloreaza tesuturile dentare.Beneficiind de o realizare corecta, o lucrare pe zirconiu prezinta o soliditate suficienta timp de zeci de ani. Rezistenta deosebita la presiune il face capabil sa suporte solicitarile masticatorii si uzura zilnica fara a se fractura. Si, la fel de important, are o transluciditate similara cu cea a dintilor naturali.

Pret: 900 RON

5. Proteza acrilica este o metoda conventionala de protezare in cazul edentatiei totale sau atunci cand mai exista 1 – 2 dinti restanti pe arcada. Aceste proteze au rolul de a reda functionalitatea si aspectul estetic, fiind solutia optima pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor care si-au pierdut dintii naturali.

Pret: 650 – 750 RON

6. Protezele dentare elastice (moi) reprezinta o alternativa flexibila pentru protezele obisnuite dure, realizate din acril. Aceste proteze nu necesita adezivi si nici unele ajustari dupa forma maxilarului. Sunt cunoscute dupa acest nume deoarece capuseala interioara este moale si sunt foarte asemenatoare cu protezele dentare normale.

Pret: 1000 RON

7. Proteza scheletata este caracterizata de suportul sau scheletul metalic foarte dur din aliaj crom – cobalt, atasat de dintii naturali marginali edentatiei si pe care sunt dispusi materialul acrilic asemanator cu tesutul gingival si dintii falsi.

8. Fatete dentare (porcelain veneers) sunt restaurările cele mai fizionomice, dar şi cele mai delicate. Se realizează prin tehnici de stratificare complexă determinată de oferta minimă de spaţiu, iar prepararea dinţilor, amprentarea şi cimentarea faţetelor sunt de asemenea proceduri extrem de sofisticate, ce pot fi realizate numai de către medici specializaţi.

Pret: 750 RON

http://www.youtube.com/watch?v=V_EWqOO2aS0en

Tarife

Coroana metalo-compozit 450 RON
Coroana metalo-ceramica In-Line IVOCLAR 450 RON
Coroana metalo-ceramica D-Sign IVOCLAR 520-550 RON
Coroana ceramica pe zirconiu (E-max, Ivoclar) 1000 RON
Coroana ceramica presata (E-max, IVOCLAR) 1000 RON
Fateta ceramica disilicat de litiu 900 RON
In-lay, On-lay ceramic 600 RON
In-lay, On-lay compozit 400 RON
Coroana metalo-ceramica D-Sign IVOCLAR pe suport implantar 850 RON
Coroana ceramica E-max IVOCLAR / zirconiu pe suport implantar 1200 RON
Coroana disilicat de litiu pe suport implantar 1200 RON
Coroana provizorie acrilat (laborator) 50 RON
Coroana provizorie mock-up, wax-up 50 RON
Modelaj ceara diagnostic / estetic orientativ 15-20 RON
Dispozitiv corono-radicular 150 RON
Coroana metalica Cr-Co 150 RON
Proteza totala / partial acrilica 800 RON
Proteza elasitca FLEXITE 1100 RON
Proteza scheletata (in functie complexitate) 2000-4500 RON
Rebazare proteza acrilica 100 RON
Rebazare porteza elastica (in functie de complexitate) 350 RON
Rebazare proteza scheletata 200 RON
Reparatie proteza acrilica 100 RON
Reparatie proteza elastica 250 RON
Adaos dinte 40 RON
Schimbare capsa / culise proteza scheletata 80-100 RON
Gutiere albire (bimaxilar) 180 RON
Gutiere bruxism (bimaxilar) 220 RON
Model studiu 20 RON
Montare articulator 15 RON
Ablatie coroana 40 RON