Are in vedere mentinerea sanatatii cavitatii orale, inainte de a intampina probleme dentare mai grave. Este alcatuita din igienizari profesionale (detartraj, periaj professional, air-flow), dar si de intretinerea de zi cu zi a pacientului, ce este alcatuita din igienizari si alimentatie corespunzatoare.en

Citeste mai mult...

1. Lucrari protetice provizorii
2. Lucrari metalo-ceramica
3. Lucrari integral ceramice
4. Lucrari pe suport de zirconium
5. Proteze acrilice
6. Proteze dentare elastice (moi)
7. Proteze scheletate
8. Fatete dentareen

Citeste mai mult...

Constau in prevenirea, dar si tratarea problemelor parodontale. Se realizeaza prin igienizari profesionale (detartraj periaj), dar si prin tratamente complexe ce constau in prevenirea pierderii premature a dintilor naturali.

Citeste mai mult...

Este ramura medicinei dentare care se ocupa cu tratarea anomaliilor dento-maxilare, acestea avand in vedere in general dinti malpozitionati (dinti strambi), dar exista si cazuri mai complicate ce au nevoie de implicarea si unui medic chirug maxilo-facial.

Citeste mai mult...

Are in vedere tratarea unor probleme ce au ca punct de plecare sistemul dento-maxilar: granuloame apicale, chisturi maxilare, molarii de minte inclusi sau semiinclusi, caninii inclusi, extractii dentare dificile, abcese periosoase cu punct de plecare dentar, tratament chirurgical protetic, chirurgia parodontala, augumentari osoase, sinus lift, etc.

Citeste mai mult...